MUTARE SOC LA PNL BUZAU

In conferinta de presa de joi, in mod voalat, deputatul Cezar Preda, isi anunta plecarea  din functia de co-președinte liberal. Cateva ore mai tarziu, la ședința Comitetului Executiv Județean al PNL, tot voalat, spunea ca, în cel mai scurt timp, posibil chiar lunea vitoare, Biroul Permanent Național al acestei formațiuni politice să ia decizia renunțării la conducerea bicefală a organizației buzoiene.

Într-o declarație acordată cotidianului OPINIA, deputatul Cezar Preda și-a explicat decizia prin aceea că, în contextul responsabilităților pe care la are ca vicepreședinte responsabil pe Regiunea de Sud-Est și al celei de comunicator la nivel național, nu ar avea timpul material pentru a exercita în mod eficient prerogativele de președinte al organizației județene buzoiene.

„Decizia îmi aparține în exclusivitate. Responsabilitățile pe care le am acum, într-una dintre cele mai grele campanii pe care le-am avut vreodată, sunt foarte mari. Toate sarcinile pe care le am la nivelul întregii Regiuni de Sud-Est trebuie materializate prin foarte multe deplasări în teritoriu. Adaug la acestea și responsabilitatea de comunicator la nivel național și nu cred că aș fi avut timpul material să mă ocup de organizația Buzău. Mi s-a propus să preiau organizația Buzău, iar eu nu am acceptat, pentru că eu nu pot face față tuturor responsabilităților pe care le am”, a spus Cezar Preda.

Pe fond, situatia este mult mai complicate. De mai mult timp, liberalii de la centru au intentionat sa scape de prestatiile incomodului politician buzoian. Numai ca toate demersurile s-au lovit de refuzul categoric prestat de “buldogul” Blaga. Iata ca in cele din urma s-a reusit. In schimbul promisiunii ca Preda Cezar, la alegerile din toamna, va fi sigur candidat pe un loc eligibil, si, in acelasi timp, pana atunci va fi supervisor pe Regiunea de Sud-Est, deputatul buzoian a cedat.

Avocatul Dorin Badulescu, celalalt co-presedinte liberal, are si el zilele numerate. Si asta pentru ca prestatia lui este considerata de la centru ca una lamentabila, iar pe de alta parte nu sunt deloc de neglijat nici spusele lui Cristi Bigiu la conferinta de Adio CJ.

In atari conditii, conducerea liberala centrala a decis o mutare soc pe scena politica de la Buzau. Liberalii autohtoni vor avea un presedinte unic, deocamdata numit de la Bucuresti. Pe surse, in urmatoarele zile, liberalii buzoieni vor fi condusi de senatoarea de Buzau, Doina Anca Tudor. Intreg scenariul a fost pus la punct de o minte diabolica, cunoscatoare la extreme a politicii incrucisate de la Buzau.

Numirea senatoarei la conducerea PNL Buzau nu face alceva decat sa tulbure scena politica buzoiana, iar campaniile electorale din acest an sa fie duse la extrem, cu lovituri cauzatoare de DNA…

(Vom reveni)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings