MINOR DISPĂRUT

Un minor în vârstă de 13 ani din Rm. Sărat a plecat de acasă şi nu a mai revenit / Poliţiştii desfăşoară activităţi îndisparut vederea depistării acestuia.

                   În ziua de 14 august a.c., în jurul orei 15.00, o femeie din Rm. Sărat s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Rm. Sărat şi a sesizat că fiul ei, GOLEANU FLORIN-IONUŢ în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă la data de 9 august a.c. şi nu a revenit.

Mama minorului a precizat că nu a sesizat de la acel moment dispariţia fiului său, întrucât acesta obişnuia să plece de la domiciliu.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început activităţile ce se impun în astfel de cazuri, fiind efectuate căutări pe raza municipiului Rm. Sărat, în zonele frecventate de minor.

Totodată, GOLEANU FLORIN-IONUŢ a fost dat în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea găsirii minorului.

Semnalmente: un metru şi treizeci de centimetri înălţime, ochi negri, păr negru tuns scurt, ten măsliniu.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare verde cu guler, pantalon de trening şi era încălţat cu papuci maro.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului GOLEANU FLORIN-IONUŢ sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings