MESAJUL PRESEDINTELUI CONSILIULUI JUDETEAN BUZĂU, MARIAN CRISTINEL BÎGIU, CU OCAZIA ZILEI INTERNATIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE

Ziua internatională a persoanelor vârstnice este momentul în care îi sărbătorim oficial pe bunicii si părintii nostri. Cred că trebuie să marghilomanfolosim fiecare prilej pentru a îi pretui si pentru a avea grijă de cei care ne-au crescut si ne-au îndrumat pasii în viată.

A face acest lucru nu trebuie să fie o optiune ci trebuie să se întâmple la nivel fiecărei comunităti din care facem parte pentru că a avea grijă de bătrânii nostri înseamnă să le arătăm respectul cuvenit si să ne respectăm traditia si valorile.

Îmi doresc ca România să fie o tară care face acest lucru fără compromisuri si chiar dacă realitatea ne arată că mai avem drum lung până acolo consider că în acest moment suntem pe calea cea bună.

Veniturile sunt în continuare mici, medicamentele sunt încă scumpe si spitalele au nevoie de îmbunătătiri, dar am reusit să facem câtiva pasi pe drumul spre normalitate. Normalitatea înseamnă un trai mai bun si mai înseamnă pensii decente care pot tine pasul cu scumpirile care au loc permanent.

Trebuie să găsim în continuare resursele pentru a mentine confortul si echilibrul vietii bunicilor nostri, trebuie să le dăm ocazia celor care vor să muncească din nou să o poată face si să se poată implica în viata comunitătilor din care fac parte.

Sunt convins că astăzi, mai mult ca oricând avem nevoie de sprijinul si experienta dumneavoastră pentru a le asigura un viitor mai bun celor care vin din urma noastră si cred că vom găsi cele mai bune solutii împreună.

Eu vă asigur că veti găsi în mine un partener de dialog si îmi doresc ca împreună să putem face lucruri bune pentru dumneavoastră, pentru comunitate!

Vă doresc ca astăzi să petreceti o zi frumoasă alături de copiii si nepotii dumneavoastră! Multă sănătate si liniste!

Marian Cristinel Bîgiu

Presedintele Consiliului Judetean Buzău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings