Medalie de BRONZ la German Open Championships, PREMIERĂ pentru Vibe Buzău

Pentru prima dată în istoria Clubului Vibe dar și a județului Buzău, aducem FINALA cu medalia de BRONZ și semifinala cu locul 10, la categoria Copii 10 -11 ani / Juvenile II prin perechea Tudor Oprea și Daria Clopoțel!
Cu multă dedicare ne-a reprezentat și perechea Eduard Rusu și Alessia Cristea, care la categoria Junior II Standard, a reușit clasarea în OPTIMILE competiției dintr-un număr de 78 de perechi participante.
German Open Championships este pentru Dansul Sportiv ceea ce reprezintă ,, Wimbledon’’ sau ,, Roland Garros’’ pentru tenis.
Anul acesta, după 2 ani de pauză impusă de pandemie s-a desfășurat ediția cu numărul 34. Cele mai bune perechi din lume vin la Stuttgart pentru a concura cu dorința și în speranța obținerii celei mai bune clasări. Este competiția cea mai importantă din an, cea care are însemnătate majoră la nivel mondial.
German Open reprezintă un ,,maraton’’ de competiții, desfășurat în perioada 9 – 13 august 2022, în paralel în sălile de concurs de la Liederhale – Stuttgart, 49 de categorii de dans sportiv, aproape 6.000 de sportivi participanți din 51 de țări de pe 5 continente.
Ne-au reprezentat cu mult succes sportivii Vibe obținând următoarele rezultate:
TUDOR OPREA și DARIA CLOPOȚEL – 10 -11 ani
MEDALIE DE BRONZ – Locul 3- Juvenille II Standard – 34 perechi participante;
SEMIFINALĂ – Locul 10 – Juvenille II – 8 Dansuri – 34 perechi participante;
SFERTURI de Finală – Juvenille II – Latino – 42 perechi participante;

EDUARD RUSU și ALESSIA CRISTEA – 14 – 15 ani
OPTIMI de Finală – Junior II – Standard – 78 perechi participante;
OPTIMI de Finală – Junior II – 10 Dansuri – 61 perechi participante;
Șaisprezecimi de Finală – Junior II – Latino – 105 perechi participante

,,Mândri de copiii noștri, de ceea ce au realizat, la CEA MAI MARE competiție la care au participat vreodată din tot parcursul lor de sportivi!
A fost ca un Campionat Mondial la care de data aceasta nu te-a ales Federația pentru a participa, fiecare sportiv care și-a dorit să concureze cu cei mai buni sportivi la nivel mondial a venit la Stuttgart.
Au fost clipe de bucurie intense, de lacrimi și de emoții foarte mari.
Aterizăm de la Stuttgart bucuroși de ceea ce am făcut anul acesta și cu speranța că anul viitor, vom putea realiza lucruri la fel de frumoase.
Mulțumim tuturor susținătorilor!
Mulțumim echipei Vibe Dance Studio care a făcut posibilă participarea copiilor la o asemenea competiție, care a crezut în potențialul lor și care a dus copiii la astfel de performanțe!
Locul 3 la German Open Champioships este un loc la care nu visam, este prima finală a Clubului nostru, Vibe, este primul podium la această competiție de nivel MONDIAL; este prima finală și primul podiumn al unui club din Buzău! Am scris istorie și va rămîne așa pentru totdeauna, asta nu va putea schimba nimeni. Tudor și Daria rămân prima pereche a județului Buzău finalistă și cu primul podium obținut la una din cele mai mari competiții ale lumii! ’’ – au declarat antrenorii Alexandra Darie și Alin Ion, cei permanent în ,,linia întâi” fără de care aceste pagini nu ar fi fost scrise. Cu o dedicare totală pentru Dans Sportiv și pentru copiii pasionați de acest sport minunat, transformă vise și dorințe în experiențe unice . Viața unui sportiv nu este deloc simplă, comodă sau ușoară, dar tocmai aceste renunțări și provocările permanente deschid oportunități nebănuite.
Felicitări din toată inima sportivi, antrenori, părinți! Mult succes mai departe!
Nu putem să nu menționăm faptul că în 2022, România a încheiat PE PRIMUL LOC PE NAȚIUNI CA NUMĂR DE MEDALII câștigate renumitul concurs de nivel mondial de la Stuttgart – German Open Championships, peste țări cu tradiție în Dansul Sportiv.
Palmaresul României arată deosebit așa cum nu a mai fost niciodată în istoria dansului:
-200 de sportivi participanți;
– 42 de finale cu 25 de podiumuri, din care:
– 10 medalii de aur
– 8 medalii de argint
– 7 medalii de bronz
Cu siguranță Dansul Sportiv românesc completează alături de celelalte sporturi la care sportivii au obținut rezultate foarte bune, imaginea de aur a României. Cinste tuturor!!!

Asociația Club Sportiv Vibe Dance Studio
Președinte Mihaela Ion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings