Liderii PSD se întâlnesc la Constanţa

Sfârşitul de săptămână va sta sub semnul politicii liberale şi social democrate. La Constanţa, dar şi în staţiunea sala-psdMamaia vor avea loc mai multe întâlniri organizate sub semnul şcolilor de vară ale tinerilor din cadrul celor două formaţiuni politice.

Reprezentanţii Partidului Social Democrat au făcut public programul întâlnirilor, program care începe vineri, la ora 10.00, cu şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Întâlnirea la care şi-au anunţat participarea toţi liderii PSD se va desfăşura în sala de conferinţe a Hotelului Malibu din staţiunea Mamaia, urmând ca de la ora 15.00 să aibă loc reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD. Acţiunea deputaţilor şi senatorilor social democraţilor se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional, din staţiunea Mamaia, iar prima seară a întâlnirilor se va încheia în propuneri şi declaraţii politice ale femeilor din PSD, întâlnire care va avea loc tot la Pavilionul Expoziţional.

De la întâlnirile programate pentru acest sfârşit de săptămână nu vor lipsi liderii importanţi ai social democraţilor, care an de an onorează acest tip de reuniuni.

Ponta, aşteptat la inaugurarea ultimului bloc de locuinţe ieftine

Acţiunile programate sâmbătă, 31 august, vor începe tot la ora 10.00, cu reuniunea Grupurilor Parlamentare ale Uniunii Social Liberale, locaţia aleasă pentru discuţii fiind tot Pavilionul Expoziţional din Mamaia, iar de la ora 13.00 toţi liderii importanţi ai PSD sunt aşteptaţi să participe la inaugurarea ultimului bloc de locuinţe ieftine din cartierul Henry Coandă din municipiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Constanţa, Liviu Tramudana, este vorba despre cel de-al 17-lea bloc din prima etapă a proiectului iniţiat, la Constanţa, de către primarul Radu Mazăre, un proiect care se bucură de un real succes. De altfel, primarul Mazăre a şi anunţat că acest proiect va fi continuat până la finalizarea cererilor formulate de către constănţenii cu probleme financiare.

Social democraţii şi liberalii, la întâlnirea cu Crin Antonescu

Ultima acţiune a PSD programată în cadrul Şcolii de vară aparţine tinerilor, care se vor întâlni cu colegii liberali, într-o acţiune comună de promovare a proiectului „România pentru tineri”, o iniţiativă a preşedintelui PNL Crin Antonescu, susţinut de către formaţiunile din Uniune pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Astfel, de la ora 16.00, toţi cei interesaţi să cunoască strategia USL pentru anul electoral 2014 sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor din Constanţa, unde se va desfăşura reuniunea tinerilor USL participanţi la taberele de vară din acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings