IPJ Buzau are sefi cu acte-n regula

PANTAZI SI DESPESCU, INSCAUNATI DE PETRU TOBA

Astazi dimineata, la sediul IPJ Buzau, a avut loc numirea oficiala in functia de Sef al  IPJ Buzau a comisarului sef de politie Laurentiutoba Panrazi. Numirea a fost facuta de catre seful Inspectoratului General al Politiei Romane, chestor sef de politie Petru Toba.

Tot astazi, comisarul sef de politie Bogdan Despescu a fost numit in functia de  adjunct al sefului IPJ Buzau ocupandu-se in special de investigarea criminalitatii.

Reamintim faptul ca ladata de 9 aprilie, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc pantazi (1)concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

   In urma evaluării, comisarul-şef de poliţie Pantazi Virgil-Laurenţiu a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău. Absolvent al Academiei de Poliţie din Bucureşti în anul 1995, Laurenţiu Pantazi, în vârstă de 43 de ani, a urmat cursuri postuniversitare în specializările Ştiinţe Penale şi Criminalistică.despescu

A condus mulţi ani Serviciul Judeţean de Combatere a Criminalităţii Organizate, dar a lucrat şi ca ofiţer sub acoperire în cadrul Departamentului Antidrog de la Chişinău.
Comisarul sef de politie Bogdan Despescu, revine pe  aceasta functie, dupa ce timp de un an si o luna a fost seful IPJ Prahova.

Andreea Petre

Privacy Policy Settings