Invitaţie de participare la eveniment

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău şi Centrul de Informare Europeană Europe Direct au deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul:

                                                               ÎNTÂLNIRE CU PARTENERII CENTRULUI  ȘI PRESA

 

Evenimentul va avea loc în data de 23.01.2020, începând cu orele 14:00 la Sala de Conferinţe a Centrului din b-dul. Unirii bl. 10BCD, parter (incinta CCIA Buzău vis-a-vis de Mc. Donald’s), conform agendei anexate.

CENTRUL DE INFORMARE  EUROPE DIRECT Buzău face parte dintr-o reţea de 25 de centre  de informare  europeană, ce funcţioneză  în România în perioada 2018-2020 şi este  un prim punct de contact al Uniunii Europene cu cetăţenii judeţului Buzău. Centrul este realizat printr-un parteneriat între Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău(structura gazdă a Centrului) şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Misiunea CENTRULUI EUROPE DIRECT Buzău este de a contribui la o cât mai bună înţelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor şi politicilor acesteia, aducând informaţia europeană cât mai aproape de cetăţeni, într-o formă adaptată nevoilor lor specifice.

Întâlnirea are ca scop prezentarea Prioritaților Comisiei Europene și a Planul de acțiune a CIED Buzău pentru anul 2020.

În speranţa că veţi accepta invitaţia noastră, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până miercuri 20.01.2020  la următoarele coordonate:

Centrul de informare Europe Direct Buzău, tel: 0238 414719, fax: 0238 713577, e-mail: europedirectbuzau@cciabuzau.ro, persoane de contact: Felicia Vîjdea, Bozioreanu Marius și Parfene Marius.

Vă aşteptăm  cu plăcere şi vă rugăm să primiţi expresia distinsei noastre consideraţii!

Preşedinte CCIA Buzău                                                                Manager  Centru Europe Direct

 

Ionel GAGU                                                                                                       Anca DAMIAN

                        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings