Intalnire de lucru …pentru barbati si femei

Departamentul pentru Egalitate de Sanse intre Barbati si Femei, organizeaza luni, 31 august 2015, începând cu ora 12.00, la intalnire de lucru susţinută de echipa de experti din cadrul proiectului “START- O viata de calitate in siguranta”, alături de Institutia Prefectului Judetului Buzau.

În cadrul acestei Intalniri de lucru se vor prezenta directiile de actiune la nivelul judetului Buzau si implicarea institutiilor statului in cadrul proiectului  “START- O viata de calitate in siguranta”.

       Proiectul „START- O viata de calitate in siguranta!” are ca obiectiv general dezvoltarea unor masuri integrate cu abordare sistemica si nationala de prevenire si combatere a violentei domestice si a traficului de persoane.

       Proiectul se adreseaza unui grup tinta de 10.050 de persoane, dintre care: 1000 de femei, 4000 de victime ale violentei domestice, 1000 copii in situatii de risc, 50 victime ale traficului de persoane, 500 manageri/500 personal ai autoritatii publice locale şi centrale, 3000 experți din cadrul structurii publice care au responsabilitati in prevenirea  și combaterea  violentei domestice si traficului de persoane.

Evenimentul va avea loc în sala D.Filipescu a Consiliului Judetean Buzau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings