Inca un accident grav… Inca un tanar si-a pierdut viata…asteptam concluziile expertilor !

SOFERII IMPLICATI ERAU CONSATENI

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri dimineață, pe DJ203 D, pe raza comunei Țintești. Două autovehicule, între care și o mașină de pompieri, au fost implicate în accident.

„Este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Smeeni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Smeeni și autospeciala Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din Smeeni”, transmite IPJ Buzău.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul șoferului din Smeeni și rănirea a trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Mașina de pompieri aparține punctului de lucru Padina și fusese, în zorii zilei, într-o misiune de stingere a unui incendiu care a cuprins o casă din Padina.

Pentru că a rămas fără combustibil, autospeciala a mers la o stație de carburant din municipiul Buzău și, după realimentare, a pornit către bază. Pe drum, a intrat în coliziune cu Loganul care circula cu viteză pe contrasens. Șoferul autospecialei de pompieri a frânat și a tras de volan pentru a evita impactul, însă manevra nu a avut rezultatul dorit.

Vizavi de dinamica accidentului , de cxauza producerii, dar si de manevrele care ar fi putut fi posibile pentru evitarea tragediei, pana la finalizarea dosarului de cercetare penala , nu se pot face decat presupuneri. Insaa stabilirea cauzei, imediat dupa finalizarea dosarului, ar trebui facauta publica, iar evenimetul de circulatie tratat cu maxima seriozitate. Numai astfel putem reduce numarul evenimentelor de circulatie de pe drumurile publice din tara noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings