In cazul omorului comis asupra unui nou-născut

Anchetatorii solicită cetăţenilor să anunţe poliţia în situaţia în care deţin informaţii ce pot fi utile cercetărilor ajutor politieaflate în desfăşurare

Poliţiştii şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău continuă activităţile ce se impun în vederea identificării mamei nou-născutului al cărui cadavru a fost găsit în ziua de 21 iulie a.c. în bena unui autoturism parcat pe raza municipiului Buzău, pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu şi clarificării tuturor împrejurărilor în care a fost comis omorul.

                   Totodată, anchetatorii solicită cetăţenilor să anunţe poliţia în situaţia în care deţin informaţii ce pot fi utile cercetărilor aflate în desfăşurare.

Reamintim că în dimineaţa zilei de 21 iulie a.c., ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că în bena unui autoturism ce era parcat pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, a fost găsit cadavrul unui făt de sex bărbătesc.

În urma efectuării necropsiei cadavrului fătului de sex bărbătesc, medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău au constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă.

                   Totodată, s-a procedat la recoltarea probelor biologice în vederea efectuării examenelor complementare (histopatologic şi toxicologic).

În cadrul activităţilor demarate imediat după sesizarea acestui incident, au fost efectuate investigaţii, audieri, verificări la unităţi spitaliceşti, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice, la aceste operaţiuni fiind angrenate efective de la mai multe structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Filmarea o puteti vedea aici!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings