GURA PACATOSULUI PREDA…

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca aprecierea lui Puiu Hasotti ca nu vede posibila o colaborare a cezar predaPNL cu PDL, cel putin patru-cinci ani, este “o declaratie de vacanta”, iar liberalul “nu este in masura” sa spuna “cind e necesara o alianta” intre aceste partide.
“Este o declaratie de vacanta. Nu sunt de acord cu Puiu Hasotti. Cand se coace, se coace, Hasoti nu este in masura sa aprecieze cand se coace, cand este necesara o alianta. Deocamdata, liberalii sunt in alianta cu PSD si din acest motiv nu pot sa se gandeasca la altceva”, a aratat Preda.

Cezar Preda: Nici Antonescu, nici Ponta nu vor ajunge presedinte al Romaniei

Cezar Preda a mai spus ca o contructie politica se face “fara resentimente, fara trecut si fara nominalizari de persoane”.

“Domnul Hasotti stie foarte bine ca o constructie care este necesara intr-un spatiu politic se face fara resentimente, fara trecut si fara nominalizare de persoane, se face prin vointa politica si prin program politic comun. Ce spune Hasotti sunt replici la anumite pozitii emotionale. Nu e bine sa conditionezi niciodata partidul de oameni”, a adaugat Preda.

Hasotti: Discutiile USL-PDL sunt la fel de inutile ca pactul de coabitare!

Vicepresedintele executiv al PNL, Puiu Hasotti a declarat, joi, la RFI ca nu vede posibila o intelegere intre PNL si PDL cel putin pentru patru-cinci ani, el precizand, ironic, ca liberalii ar vrea o colaborare cu PDL, dar fara Blaga, Boc, Videanu sau Udrea.

 

Exista o serie de maxime in care s-ar incadra spusele lui Cezar Preda :” Daca taceai, preda ramaneai”; “Gura pacatosului adevar graieste!”. Daca privim cu atentie prin urbea noastra, prin ceea ce se-ntampla in dedesubturile politice locale, atunci putem afirma fara tagada ca ambele maxime sunt valabile pentru ultimile spuse ale lui Preda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings