GRATUIT! Spectacol de zile mari organizat de Consiliul Judetean

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Consiliul Județean Buzău va organiza  un spectacol gratuit susținut de „Vali Boghean Band“.

Vali Boghean este unul dintre cei mai talentați muzicieni din Republica Moldova. Pe lângă vocea sa inconfudabilă, Vali Boghean este cunoscut ca fiind un maestru al instrumentelor aerofone, incluzând trompeta, saxofonul, flautul, tilinca, kavalul, dudukul, cimpoiu, dar interpretează și la chitară clasică și bass. El va fi acompaniat de un band ce are în componență muzicieni cu o mare experiență internațională.

Spectacolul „ Mai Aproape“ va avea loc pe 17 decembrie, în două serii. Primul spectacol începând cu ora 17.00, iar cel de-al doilea începând cu ora 20.30. Evenimentul va avea loc în  Sala Mare din cadrul Consiliului Județean Buzău. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, doar pe bază de invitație. Invitațiile vor fi distribuite în data de 15 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 12.00 la sediul Consiliului Județean Buzău.

Accesul în sala de spectacole se va face conform măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19. Se permite participarea doar pentru persoanele care prezintă Certficat Verde sau Rezultat  Negativ al unui test PCR ( nu mai vechi de 72 de ore).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings