Foc si para la adresa guvernantilor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că este un ”concurs de populism” între partide, care să taie mai repede pensiile speciale. Ciolacu arată că PSD a propus prima dată impozitarea drastică, tocmai de aceea i se pare o ”ipocrizie” din partea liberalilor, care vin cu același proiect de lege, asta în ciuda faptului că au Guvernul și ar putea lua măsura prin OUG.

”După ce PSD a anunțat că va impozita drastic TOATE pensiile speciale, am văzut cu toții un adevărat concurs de populism din partea celorlalte partide care s-au înghesuit să depună tot felul de proiecte în Parlament.

De departe, cei mai ipocriți sunt cei de la PNL care după ce au mai mimat o dată că elimină pensiile speciale acum se fac că le impozitează.

IPOCRIȚILOR – aveți Guvern, aveți toate pârghiile ca să dați Ordonanță de Urgență! Ce vă reține?! De ce continuați să pacăliți oamenii?!

Premierul Orban ar trebui să ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale și să dea Ordonanță de urgență. ACUM! Și să dea banii la SĂNĂTATE!

Să dea OUG și să o să o publice cât mai repede în Monitorul Oficial într-o formă corectă. Altfel, dacă mai ascultă de colegii săi înecați până la gât în incompetență, o să pățească exact precum Cîțu cu amânarea ratelor românilor.”, scrie Marcel Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings