FETITA MINUNE DIN SAPOCA, FINALISTA LA “X FACTOR” !

Vineri seara, cei nouă finalişti ai show-ului „X Factor“ au fost aleşi de către juriu. Delia Matache, Ştefan Bănică Jr şi Horia Brenciu au fost nevoiţi să aleagă câte trei concurenţi alături de care să meargă în galele live „X Factor“, ultima şi cea mai plină de surprize probă a show-ului, când telespectatorii aveau un cuvânt de spus prin votul lor. Astfel, Ştefan Bănică Jr i-a ales pe Alexandra Crişan, Alexandru Florea şi pe Nicoleta Nucă; Delia Matache a păstrat grupurile R-Twins, Trupa 69 şi Contrast; iar Horia Brenciu a optat pentru Cristian Goaie, Monica Sannini şi Adina Răducan.
Horia Brenciu nu a fost prea inspirat atunci când a considerat că este o idee bună ca Monica Sannini şi Adina Răducan să formeze una dintre perechile de duel. Mizând pe faptul că una dintre ele va face o greşeală, Brenciu s-a văzut nevoit să încalce regulile concursului şi să-i roage pe producători să facă o excepţie, lucru ce l-a enervat pe Ştefan Bănică Jr.
Italianca Monica Sannino, cu „Hit the road Jack“, de la Ray Charles, şi Adina Răducan, cu „Trurli“, a Paulei Seling, au adus o situaţie fără precedent la „X Factor“, întrucât Horia Brenciu nu a putut alege dintre cele două. „Monica eşti o nebunie. Adina, nici artiştii de 30 de ani nu improvizează ca tine. Aş fi vrut ca una dintre voi să facă o greşeală, pentru că îmi era mai uşor“, le-a spus artistul celor două fete, reuşind să-i convingă pe producători să amâne momentul deciziei până la sfârşitul ediţiei. Alegerile lui Brenciu au fost Adina Răducan şi Monica Sannino, lucru ce a uimit mai ales juriul, pe Ştefan Bănică Jr şi pe Delia. În mod normal, una dintre cele două tinere trebuia să fie eliminată.

Adina Teodora Răducan a început să cânte când încă nu împlinise patru ani. Fredona prin curte melodii ale duetului Andre sau ale lui Nico când a auzit-o prima dată mama sa. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură. Tot atunci a fost descoperită de profesorul Constantin Ungureanu care a selectat-o pentru completarea trupei Mini Melos. La şapte ani, Adina a a fost înscrisă de părinţi în clasa I la Liceul de Artă din Buzău la clasa de pian şi canto şi a început să participe la nenumătrate festivaluri şi concursuri. “Vreau să Fiu Vedetă”, “Ploaia Steluţelor”, “Mamaia Copiilor” sunt doar câteva din concursurile la care a participat Adina şi la care a luat primele locuri. În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat l-a cunoscut pe Horia Brenciu care s-a îndrăgăstit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile ”New York, New York”, ”Cabaret”, ”Cose della Vita”. “Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o”, declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi. De asemenea, Adina Răducan, la numai 11 ani, a cântat alături de nume mari ale muzicii dar dintre toţi spune că cel mai bine se simte pe scenă lângă Luminiţa Anghel şi Horia Brenciu.
La toate concursurile si spectacolele, Adina Raducan, fetita minune din Sapoca, este insotita de mama ei, Viorica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings