Doina Tudor, cu “moralul perfect”

Singura femeie parlamentar  de Buzau, poate fi retinuta si arestata, dupa ce in plenul Senatului s-a votat, miercuri, in favoarea cererii DNA in acest sens.
Au fost 61 de voturi pentru si 57 impotriva, fiind prezenti 120 de senatori dintre cei 164.

In luarea sa de cuvant de dinaintea votului, Doina Tudor s-a plans ca perioada pentru care i se aduc acuzatiile coincide cu cea in care s-a despartit de sotul sau, care a inselat-o.

“Acuzele care mi se aduc sunt complet nefondate si nereale.

Sunt acuzata ca in anul 2013 am fost complice la luare de mita. Perioada pentru care mi se aduc acuzele coincide cu despartirea de sotul meu. Dupa 28 de ani, am aflat de aventura extraconjugala a sotului meu. Nu exista cuvinte pentru a descrie durerea unei femei. Viata mea, distrusa, a fost expusa tuturor.

In feburarie 2013, sotul meu a parasit domiciliul conjugal. Divortul definitiv s-a produs de-abia la a patra cerere, in mai 2014. Va confirm socul meu la auzul acuzelor. In afara unui denunt mincinos, nu exista nicio proba incriminatorie.

Un barbat indragostit, plecat pe alt drum decat al familiei anterioare, va mai apela la serviciile femeii parasite? Dar o femeie parasita si ranita va mai apela vreodata la el?

Cum poate cineva atat de marsav sa acuze, fara sa aiba cea mai mica dovada, doi oameni pentru a-si acoperi propriile ilegalitati? Acuzatiile care mi se aduc sunt bazate pe denuntul unei singure persoane, aflata cu calitate de inculpat in dosar.

Nu exista dovezi care sa indice implicarea mea. (…) Calitatea mea nu este de inculpat, ci de nevinovat. Justitia poate sa isi faca datoria pana la capat si fara retinerea si arestarea mea. Nu cred ca reprezint un pericol public iminent, asa cum se arata in referatul DNA”, a declarat senatorul PNL.

Ulterior, dupa vot si dupa anuntarea rezultatelor, senatorul PNL a precizat ca are bagajul deja facut si “moralul perfect”.

Nota: fotografia este facuta pe vremea cand Doina Tudor dansa in trupa lui Cornel Patrichi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings