DEZLEGARE LA TRADARI!

Conducerea PNL a adoptat, aseară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare. Astfel, miniştrii DSC00457liberali urmează să demisioneze din Guvernul Ponta.

Liderii PNL au discutat, în şedinţa Delegaţiei Permanente, un proiect de rezoluţie în patru puncte privind ieşirea de la guvernare a PNL, în text fiind solicitată şi demisia premierului Victor Ponta.

Proiectul de rezoluţie dezbătut de conducerea PNL a prevăzut ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

De asemenea, proiectul a prevăzut şi libertatea aleşilor locali de a negocia majorităţi la nivelul consiliilor judeţene şi a consiliilor locale fără restricţii de la centru.

 

Antonescu a spus, într-o conferinţă susţinută alăturii de miniştrii PNL şi de prim-vicepreşedintele formaţiunii, Klaus Iohannis, că demnitarii partidului şi-au anunţat, practic, demisiile politice şi îşi vor depune demisiile din guvern până astăzi la ora 12.

 

Daca ceea ce se-ntampla la nivel central a fost mediatizat si din si din dreapta, ce ne asteapta la nivel local vom vedea in zilele urmatoare. Pana se vor realiza schimbarile ca atre, putem sa facem cateva speculatii apropiate de adevar.

In primul rand, la nivel de judet, nu am avut un USL in care sa existe dragoste cu nabadai. A fost un fel de intelegere tacita intre Boscodeala si Bagiu. Nu s-a lasat nici cu pupaturi, dar nici nu au fost discutii care sa faca deliciul presei. In aceste conditii putem spune ca, la Buzau, si dupa USL, viata mege mai departe tot cu USL. Vor fi schimbarile de rigoare la nivelul deconcentratelor, la nivelul Prefecturii, probabil vom mai trimite la Capitala vreo doi secretari de stat…si cu asta basta. Consiliul judetean, consiliile locale de la la Buzau pana la Movila Banului trebuie sa functioneze. La inceput mai greoi, apoi vor intra pe drumul cel drept. Probabil, pe ici pe colo, vor mai fi inlocuti viceprimari liberali. PD-listii vor avea pretentii, PMP-istii vor iesi din clocitoare…

Si ar mai fi un amanunt. Incepand de astazi, timp de cateva zile, Boscodeala va fi asaltat cu audiente si telefoane venite din partea voiajorilor liberali ca sa nu le zic tradatori) care, cu siguranata, o sa-l tradeze pe Bagiu pentru un pumn de malai. Dar, din cate-l cunostem, Boscodeala nu va apleca urechea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings