DEPUTATUL COMAN VOIA SA-SI RECUPEREZE BANII INVESTITI IN CAMPANIE

Domnul deputat Gheorghe Coman  a ramas de caruta parlamentara, nimeni nu-l ajuta si, ceea ce este maigheorghe-coman grav pentru el, ramane si cu paguba de peste 200.000de euro. Cel putin asa spunea el. Si-l credem.  Surse din cadrul organizatiei de partid unde cu onoare a fost sef cu patalama doar trei zile, adica de sambata pana luni, ca asa stau oamenii buni, spun ca domnul deputat Coman nu se sfiia niciodata sa precizeze ca trebuie sa-si recupereze banii cotizati in campania electorala. Chiar spunea si suma, 200 de mii ca bilet de intrare pe lista norocoasa, la care se adauga banii pentru propria campanie.

Potrivit referatului procurorilor, deputatul se folosea de numele ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, si de numele altor lideri ai Partidului Conservator pentru a cere mita.

Dupa cum se stie, deputatul Gheorghe Coman a fost prins in semi-flagrant in timp ce lua mita pentru a mentine in functie pe Adonis Dragnea, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau.
Parlamentarul conservator de Buzau este cercetat de DNA pentru ca si-a folosit influenta pe care o avea gratie functiei de presedinte al organizatiei judetene PC Buzau pentru a obtine bani, servicii si diverse bunuri pentru sine sau pentru partid, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.
Cel care l-a denuntat pe parlamentar a fost chiar Adonis Dragnea, directorul DSVSA.

Potrivit referatului procurorilor, deputatul se folosea de numele ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, si de numele altor lideri ai Partidului Conservator pentru a cere mita, relateaza Digi 24.

Comisia Juridica trebuia sa discute vineri cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Gheorghe Coman, dar sedinta a fost amanata pentru luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings