DEMOCRATII BUZOIENI, BUCUROSI DE FRATIA CU LIBERALI

Dupa votul de duminica, partidele noastre nu-si gasesc niciun fel de cadenta, asistam la o demoralizare raulgenerala pe de o parte si la un fel de euforie, pe de alta. Practic, pardidele aduna roadele „muncii” derulate pentru prostii care ingrosau randurile la vot.

Cand am spus demoralizare, m-am referit la faptul ca, dupa alegeri, intotdeauna apar indivizi care repeta, precum o jucarie stricata, ca ei au dreptatea la manseta. Asta este regula generala in randul numitilor si alesilor nostri care, imediat dupa ce au fost alesi, sunt cei mai destepti oameni din lume.

Cand spuneam despre euforie ma refeream la bucuria si satisfactia politicienilor mai slabi de inger care cred in refacerea cu succes a Aliantei DA cu care vor sa obtina o majoritate si sa imparateasca lumea lor.

Cele doua fatete, demoralizare si euforie, se puteau citi pe fata liderului interimar al democratilor buzoieni. Inginerul Raul Florescu este un baiat bun, un tanar de perspectiva caruia i se poate reprosa doar faptul ca este increzator si faptul ca tot timpul a fost un luptator. Insa, nu este suficient de copt pentru a intra in hatisul luptelor cu adversari versati. Mai ales acum cand vor incepe lupte sfasietoare corp la corp sau de la corb la corb, iar idolul Preda l-a lasat de izbeliste.

Asadar, Raul Florescu s-a avantat astazi in a convoca o conferinta de presa. In primul rand le-a multumit colegilor care l-au ajutat in trecuta campanie electorala. Apoi s-a declarat, in genere, multumit de rezultate care au fost cu patru procente sub cota de partid, comparativ cu campania din 2012 cand, pe judet, s-au realizat cinci procente sub media generala a PDL.

Raul Florescu era multumit ca a discutat cu liberalul Marian Cristinel Bagiu vizavi de alcatuirea unei aliante la nivel de judet. Dupa cum spunea democratul Florescu, la nivel de Consiliu Judetean, o majoritate s-ar putea face foarte usor, pe cand la nivel de municipiu dreptul de veto sta in mana consilierului Paul Negoita. „Nu am incredere decat in cativa prelati, iar in preotul Negoita nu am baza”, conchidea seful interimar al democratilor buzoieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings