DEMENTUL ACUZAT DE INCEST A FOST ARESTAT

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub supravegherea procurorului de incestuoscaz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au completat probatoriul în dosarul penal în care un buzoian în vârstă de 45 de ani este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi incest.

În ziua de 9 august a.c., procurorul a sesizat Tribunalul Buzău cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 29 de zile.

Acest caz a fost sesizat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău de către mama unei minore în vârstă de un an şi zece luni, care a precizat că la sfârşitul lunii iulie a.c., concubinul său a săvârşit acte de natură sexuală cu fiica lor.

La scurt timp după începerea cercetărilor, poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, ulterior dispunându-se internarea lui la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, în vederea efectuării expertizei neuropsihiatrice.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings