Decizie fara precedent la nivel judetean

FARA NEAM SI FARA RUDE  PE LISTELE PSD BUZAU

Partidul Social Democrat a adoptat, joi, în cadrul Comitetului Executiv Județean, o serie de prevederi referitoare la alegerile din acest an, cele mai importante referindu-se la colaborarea cu UNPR, susținerea actualilor primari și a candidaților care corespund din punct de vedere al integrității.

Astfel, în urma acestor hotărâri, fiecare organizație locală va putea decide dacă va adopta liste comune, cu UNPR, de consilieri locali sau dacă vor fi elaborate liste separate.

 

”Cred că fiecare dintre dumneavoastră, cei prezenți aici, știți cel mai bine situația din propria organizație, de aceea decizia vă aparține și cred că nu este oportun să votăm și să luăm o decizie unanimă, la nivel de județ, dacă mergem sau nu cu UNPR pe listele de consilieri”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău.

În același timp, potrivit votului din plenul Comitetului Executiv, la nivelul Consiliului Județean Buzău, Partidul Social Democrat va merge pe liste separate.

 

”Avem în PSD oameni foarte buni, oameni care au muncit, care au venit cu propuneri de proiecte și au ajutat la implementarea lor, oameni cu inițiativă și spirit civic. Aceștia merită și trebuie susținuți. PSD este un partid puternic, cu oameni de calitate, oameni care vor și pot să schimbe în bine comunitatea din care fac parte”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

 

În ceea ce privește candidații la funcția de primar, președintele PSD Buzău a arătat că prima opțiune a partidului o reprezintă, fără echivoc, primarii în funcție.

 

În același timp, PSD nu va mai susține, la alegerile din acest an, membri ai aceleiași familii pe liste la consiliile locale sau la alegerile parlamentare. De asemenea, nu vor mai avea susținere nici membri ai familiilor care activează la partide diferite.

 

PSD va elimina dintre candidați si pe aceia care au firme care se află în relații contractuale cu Consiliul Județean sau cu primăriile, pentru a elimina astfel orice fel de suspiciune sau problemă.

 

”A venit timpul pentru schimbare, iar cine nu înțelege acest lucru nu mai are ce căuta alături de noi. Este timpul să facem curățenie și să aducem în fața alegătorilor numai pe aceia care pot aduce plus valoare comunităților din care fac parte și care înțeleg că se află acolo pentru a servi cetățenilor, nu propriilor interese”, a declarat Marcel Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings