De ce l-au demis „politrucii” liberali pe Streinu-Cercel ?

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, atacă în termeni duri decizia PNL de a-l îndepărta pe Adrian Streinu-Cercel de la conducerea Institutului „Matei Balș”, din Capitală.

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu scrie că „politrucii PNL nu suportă specialiștii care spun adevărul! De asta a fost demis profesorul Streinu-Cercel!”.

„Citeam mai devreme în presă că Statul NewYork și Austria au finalizat deja testarea prin sondaj a populației. Au date exacte acum și știu cum să planifice reîntoarcerea la activitate și relansarea economiei!”, își începe materialul liderul social-democraților.

Făcând o comparație cu situația din România, Marcel Ciolacu scrie: „La noi, profesorul Streinu-Cercel, cel care a propus testarea prin sondaj, tocmai a fost demis. Nu pentru că i s-ar reproșa ceva în activitatea sa de specialist. Ci pentru că, în urmă cu trei luni, atunci când toată lumea – mai puțin președintele Iohannis și PNL! – era speriată de ce urma să vină, Streinu-Cercel a propus un plan de măsuri, un plan ce nu s-a aplicat vreodată, deci fără urmări”.

PSD acuză că liberalii încalcă dreptul la liberă exprimare: „Mai mult, inclusiv public, i s-a reproșat delictul de opinie, deoarece același profesor Streinu-Cercel a avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează! Nu pentru că nu am avea capacitate, ci pentru că Guvernul NU VREA! De asta l-au și înlocuit cu o persoană care a spus că statul român testează și așa prea mult”.

Specialiștii încurcă într-o Românie condusă de PNL, crede Ciolacu: „Pentru că specialiștii nu fac jocul unui guvern de paie, incompetent și de rea-credință, pentru că specialiștii au curajul să spună adevărul, pentru că specialiștii nu pot fi controlați! Și, de aceea, trebuie înlocuiți cu politruci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings