CU POLITISTII…LA POARTA. ACŢIUNE PREVENTIVĂ, ÎN MĂRĂCINENI

Poliţiştii au discutat cu peste 450 de persoane, cărora le-au oferit recomandări pentru a nu deveni victime ale celor certaţi cu legea.

Miercuri, 30 iulie, începând cu ora 09.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni au desfăşurat o acţiune preventivă, pe raza localităţii Mărăcineni.

Acţiunea a avut drept scop conştientizarea localnicilor cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere şi creşterea gradului de informare a acestora cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din gospodării, a înşelăciunilor şi a infracţiunilor cu violenţă.

Totodată, având în vedere că localitatea este tranzitată de DJ 203K, poliţiştii au discutat şi cu cei care îşi expun, la poartă, MARACINENI 1producţia proprie de legume sau fructe în scop de vânzare şi le-au atras atenţia asupra obligativităţii respectării legislaţiei în domeniu.

De asemenea, poliţiştii i-au avut în vedere şi pe copiii aflaţi în vacanţă la bunici şi le-au oferit acestora recomandări pentru a nu fi implicaţi în incidente.

Activitatea s-a desfăşurat în baza priorităţilor naţionale şi locale din domeniul prevenirii criminalităţii şi a Campaniei „Vacanţă în siguranţă”.

În total, au fost informate peste 450 de persoane şi au fost distribuite peste 700 de pliante cu recomandări preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings