CRISTIAN NICU, AVOCATUL LUI PREDA

Fostul subrefect de Buzau, avocatul Cristian Nicu a fost desemnat, sâmbătă, de Biroul Permanent Judeţean al Partidului Democrat avocatul-nicuLiberal, să ocupe funcţia de secretar general al acestei organizaţii, post rămas vacant în urma demisiei din funcţie a lui Liviu Mocanu. Până sâmbătă, funcţia a fost ocupată, cu caracter interimar, de secretarul general adjunct Raul Florescu, care, acum, revine pe vechiul post.            Subrefect discret pe vremea cabinetului Boc 1, Cristian Nicu  a lasat politica democrat – liberala, a cochetat si cu alte formatiuni politice si, in cele din urma, s-a apucat serios de avocatura. La inceputul lunii martie, Cristian Nicu a fost reprimit în partid.

Inca de la revenirea in PDL, lui Cristian Nicu i s-a propus sa preia functia de secretar general a organizatiei buzoiene. Rolul avocatului Cristian Nicu este unul major si se refera in primul rand la refacerea echilibrului din organizatie. Si are toate calitatile sa reuseasca. Totul depinde de cat de parolist va fi Preda. De altfel, surse din apropierea liderului democrat-liberal buzoian sustin ca Preda i-ar fi promis lui Cristian Nicu, noul secretar general, ca o sa stea cuminte, nu va mai tipa la nimeni, nu va mai da pe nimeni afara din partid, nu va mai jigni pe nimeni, nu va mai…Numai ca, la Cezar Preda orice minune tine doar trei zile. Daca si de data aceasta calca in strachini, Preda chiar ca inmormanteaza organizatia de la Buzau.

Titi Petre

DE RETINUT!

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, îşi prezintă, astazi, începând cu ora 18,00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, moţiunea „România dreaptă – PDL dincolo de lozinci”, cu care candidează pentru un nou mandat la conducerea acestei formaţiuni politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings