„COVID-UL „ REDIRECTIONEAZA BANII CJ CATRE COPII, ADULTI SI FAMILII VULNERABILE

În acest an, ca și în anul anterior, Ziua Națională a României și Sărbătorile de iarnă sunt marcate de situația epidemiologică generată de pandemia de COVID – 19 ceea ce face ca aria acțiunilor obișnuite din alți ani să fie restrânsă.

Iata argumentele care sustin hotararea de Consiliu Judetean: „…În aceste condiții, pentru 2021 ne propunem să ne asumăm calitatea de coorganizator al concursului de istorie organizat anual de Fundația „Mareșal Alexandru Averescu” cu ocazia sărbătoririi „Mica Unire” 24 ianuarie 2022, numai dacă nu vor fi stabilite restricții legale de desfășurare precum și o finanțare nerambursabilă pentru editarea nr. 29 al revistei „Străjer în Calea Furtunilor”.

Din suma propusă, intenționăm să acordăm cadouri tradiționale beneficiarilor – copii și adulți din centrele rezidențiale și aflați la asistenții maternali, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău precum și colindătorilor care ne vor vizita. Vom oferi cadouri și copiilor din familii vulnerabile din alte localități ale județului”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings