Ciolacu, anunt la miezul noptii

Presedintele interimar al PSDMarcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca va candida la viitorul congres la partidului, care trebuie organizat, in opinia lui, cat mai repede, imediat dupa incetarea starii de alerta.

“Marea majoritate a colegilor mei au sustinut ca trebuie organizat un congres. Acum, trebuie sa intelegem si sa vedem si sa invatam din greseli. Am vazut ce a insemnat un Congres la USR cu o luna inainte de alegerile prezidentiale, si ce voci interne si ce deranj intern a fost. Consider ca trebuie facut cat mai repede un congres, imediat dupa terminarea starii de alerta. (…) Da, voi candida la congres”, a spus Marcel Cioalcu, la TVR 1.

Acesta a precizat ca va candida cu un proiect politic si alaturi de o echipa. Presedintele interimar a vorbit si despre criticile care i s-au adus chiar din interiorul partidului.

“Lupta politica este atat in exterior, cat si in interior. In acest moment, eu sunt presedinte interimar. Ce nu inteleg anumiti colegi de-ai mei e ca acesta este jocul pe care Iohannis si PNL si-l doresc. Nu poti sa subrezesti un partid numai din atacuri externe, iti trebuie si un scenariu intern”, a spus Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings