CEI MAI CAUTATI BUZOIENI…

 66 de acte de urmărire, rezolvate de poliţiştii buzoieni în primele două luni ale acestui an

    Poliţiştii au prins 22 de persoane date în urmărire la nivel naţional, două dintre acestea fiind urmărite şi la nivel internaţional

La sfârşitul anului 2012, în evidenţele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău figurau 90 de persoane date în urmărire la nivel politisti cu dubanaţional (cu 93 de acte de urmărire), dintre care 51 erau date şi în urmărire internaţională.

În primele două luni ale anului 2013, s-au primit spre executare 62 de acte de urmărire, 22 de persoane fiind date în urmărire la nivel naţional (două au fost date şi în urmărire internaţională).

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost rezolvate 66 de acte de urmărire, dintre care 25 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 mandate de arestare preventivă, 6 mandate europene de arestare, o sentinţă penală de internare medicală, în 29 de cazuri fiind vorba despre persoane dispărute de la domiciliu.

Poliţiştii buzoieni au prins ori au clarificat situaţia şi în cazul a patru persoane urmărite la solicitarea altor inspectorate de poliţie.

La sfârşitul perioadei, au rămas în lucru 90 de acte de urmărire privind 87 de persoane urmărite la nivel naţional (49 de persoane care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 persoane care posedă mandate de arestare preventivă, 6 persoane cu tot atâtea mandate europene de arestare şi 26 de persoane urmărite pentru dispariţii de la domiciliu), 52 dintre acestea fiind date şi în

urmărire internaţională.

EI SUNT CAUTATI DE POLITISTI

La data de 2 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că Iancu Alexandra Daniela, în vârstă de 16 ani, din Buzău, a plecat dintr-un modul rezidenţial de tip familial fără bilet de voie şi nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că după plecarea din cadrul modulului, minora s-a aflat pe raza comunei Ciocârlia, judeţul Ialomiţa, la o familie la care a locuit până în momentul în care a beneficiat de măsura de protecţie din partea D.G.A.S.P.C.

Minora a plecat din cadrul modulului în repetate rânduri, ultima dată fiind depistată pe raza comunei Topliceni.

 •                    IANCU ALEXANDRA DANIELA a fost dată în urmărire la nivel naţional, poliţiştii continuând activităţile pentru depistarea ei.

1

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,65 m, păr şaten tuns la baza umerilor, ochi căprui, fără semne particulare.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantalon lung de culoare neagră, bluză de culoare neagră, hanorac cu glugă de

culoare neagră cu puncte albe.

 

 • În ziua de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Podgoria au fost sesizaţi cu privire la faptul că GHEORGHIŢĂ ALEXANDRA ELENA în vârstă de 17 ani din comuna Podgoria a plecat de la domiciliu în data de 5 martie a.c. şi nu a mai revenit.2

                    Semnalmente:înălţime 1,55 – 1,60 metri, constituţie normală, faţa ovală, ochi albaştri, păr creţ blond tuns la baza umerilor, ten deschis, fără semne particulare. Minora prezintă deficienţe mintale (nivel mediu).

  La data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare roşie cu fermoar, pantalon blue-jeans de culoare albastră şi era încălţată cu cizme de culoare neagră.

  Minora a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile pentru depistarea ei.

 • ĂNESCU ŞTEFANA – născută în anul 1971, domiciliată în satul Scurteşti, comuna Vadu Paşii.   3

            Semnalmente: 1,60-1,65 metri înălţime, ten deschis, constituţie normală, păr şaten, tuns scurt, ten acneic. Are mersul greoi, deoarece prezintă băşici purulente pe tălpi.

                    Data, locul şi împrejurările dispariţiei: La data de 13.03.2011, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. La momentul plecării era în stare de ebrietate şi a afirmat că merge la părinţi în comuna Gălbinaşi.

  Era îmbrăcată cu pantalon din stofă de culoare neagră, cojoc bărbătesc din imitaţie de blană de culoare maro şi era încălţată cu papuci din plastic.

  Stănescu Ştefana a fost dată în urmărire la nivel naţional.

 • MUSTĂŢEA IONELA – născută în anul 1993, domiciliată în comuna Puieşti, sat Puieştii de Jos.4 Semnalmente: 1,50 – 1,55 metri înălţime, păr şaten lung, ochi căprui, faţa ovală, fără semne particulare.

                     Data, locul şi împrejurările dispariţiei: la data de 11.10.2012, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Tânăra obişnuia să plece în repetate rânduri de la domiciliu.

  La data dispariţiei, era îmbrăcată cu pantalon tip blue-jeans de culoare albastră, bluză de culoare neagră şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă.

  Mustăţea Ionela a fost dată în urmărire la nivel naţional.

 • CONSTANTIN GABRIELA MARIANA născută în anul 1993, domiciliată în municipiul Rm. Sărat.5

                          Semnalmente: 1,65 metri înălţime, constituţie normală, păr şaten, ondulat, ochii căprui.

  Data, locul şi împrejurările dispariţiei: în cursul lunii ianuarie 2012, tânăra a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Obişnuia să plece de la domiciliu, de fiecare dată revenind după o anumită perioadă de timp.

  Constantin Gabriela Mariana a fost dată în urmărire la nivel naţional şi internaţional.

 • BOGHIŢOI MIHAI – născut în anul 1976, domiciliat în municipiul Buzău6

– urmărit la nivel naţional şi internaţional din anul 2006, întrucât se sustrage executării pedepsei de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

 • RADU ROMEO-MARIUS – născut în anul 1978, domiciliat în municipiul  Buzău – 7este dat în urmărire la nivel naţional din anul 2013, întrucât se sustrage executării pedepsei de 6 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni informatice.

 • GRIGORE NICOLAE – născut în anul 1967, domiciliat în comuna Berca, sat Pîclele – 8este dat în urmărire la nivel naţional din anul 2012, întrucât se sustrage executării pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

 • NISTOR CRISTINEL – născut în anul 1975, domiciliat în municipiul Buzău – 9este dat în urmărire la nivel naţional din anul 2008, întrucât se sustrage executării pedepsei de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

 • CIUCĂ RELU – născut în anul 1986, domiciliat în comuna C.A. Rosetti – 10este dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional din anul 2011, întrucât se sustrage executării pedepselor de 3 ani şi 6 luni, respectiv 2 ani închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la nivelul circulaţiei.
 • CLOŞCĂ NELUŢU – născut în anul 1977, domiciliat în municipiul Buzău – 11urmărit la nivel naţional şi internaţional din anul 2009, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiuni de trafic de persoane.

În toate cazurile, se continuă activităţile în vederea clarificării situaţiei persoanelor urmărite.

Cei care deţin informaţii ce pot ajuta la localizarea, găsirea ori clarificarea situaţiei persoanelor prezentate mai sus sunt rugaţi să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă „112”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings