CE MESAJ A TRANSMIS PREDA ?

Aproape o jumatate de an, deputatul Cezar Preda a stat in propria carapace, fara declaratii politice, fara sa iasa la rampa, fara critici ori aprecieri pro sau contra. Comportamentul lui Preda este unul care te pune pe ganduri, mai ales ca numele i-a fost rostit atunci cand s-a vorbit despre sefia SIE. Un alt argument legat de tacerea lui Preda se poate desprinde din jocurile „necunoscute” facute pe vremea cand se pupa ori se „batea” cu Basescu. Nu stiu daca va mai amintiti, in acele vremuri Cezar Preda era sageata politica de la Cotroceni, in sensul ca, dupa o saptamana sau doua, declaratiile ii erau ingrosate de catre presedinte.

 Vineri, in judetul „Targoviste”, liberalul Cezar Preda l-a lăudat pe premierul Mihai Tudose. El i-a făcut un portret cum nici PSD-iștii nu au reușit:”Nu mulți îl cunosc, cum îl cunosc eu. Eu am lucrat 10 ani cu el. În primul rând, eu vă zic că nu bea sau bea un pahar de vin la o masă. Doi la mână, nu e ușor de păcălit, nu e prost, este maestru de șah, este un om care trebuie să fii foarte atent, că pare el venit așa, din Brăila, dar din Brăila ăia sunt oameni șmecheri, nu-i de joacă. Eu nu-l văd pe Tudose să se compromită. Va face lumină în ocean. Eu nu am să atac niciodată în orb, numai de dragul de a ataca pe cineva sau pe cineva care nici nu a început treaba” a spus PNL-istul Cezar Preda.

Prim-vicepreședintele PNL Iași, Alexandru Muraru,  revoltat după ce Preda l-a lăudat pe premier: ”Ca liberal, mă simt de-a dreptul jignit de atitudinea domnului deputat Cezar Preda, prin care, fără niciun fel de ezitare politică sau morală, îl laudă aproape incredibil pe premierul PSD, plagiatorul Tudose. Sunt declarații nu doar nefericite, sunt afirmații care desconsideră tot efortul de reală opoziție al ultimelor săptămâni realizat de colegele sau colegii mei liberali din Parlament, din toate filialele liberale din țară, primari, consilieri locali sau județeni. Nu am văzut atâta periaj nici la colegii plagiatorului Tudose. Domnul deputat Preda prejudiciază mesajul întregii opoziții și parodiază practic ideea în sine de opoziție la actualul guvern. Nu cunosc și nici nu mă interesează dacă există altfel de legături între plagiatotul Tudose și domnul deputat Preda, dar poziția sa trebuie dezavuată. Pe această cale, în calitate de prim-vicepreședinte al unei filiale județene a PNL, îi solicit public domnului deputat Cezar Preda să retragă afirmațiile de periaj jenant la adresa premierului pesedist pagiator, Tudose”.

Mesajul ieseanului Alexandru Muraru este cat se poate de clar: ce este alb pentru psd, pentru liberali trebuie sa fie negru! Si invers.

Dat fiind antecedentele parlamentarului Preda, este firesc sa ne intrebam ce mesaj a vrut sa transmita prin vorbele sale ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings