…Ce înseamnă starea de urgență pentru educație

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat pentru Edupedu.ro, că va solicita cu siguranță să se prelungească suspendarea cursurilor dincolo de data de 23 martie, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va decreta starea de urgență în România.

Monica Anisie:„Cu siguranță voi solicita să se prelungească suspendarea cursurilor, de fapt eu am susținut în comitetul de urgență în mod special să se precizeze în hotărâre posibilitatea de prelungire pentru că nu știam evoluția și era mai bine să fim acoperiți. La momentul de față susțin prelungirea pentru că astfel îi protejăm pe copii”, a declarat ministrul Educaţiei.

„La momentul de față, spune ministurul, susțin prelungirea pentru că astfel îi protejăm pe copii”. Întrebată pentru cât timp ar putea fi suspendate cursurile, Monica Anisie a spus că „depinde și cât evoluează lucrurile de la o zi la alta. Decizia va fi luată la momentul discuției în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență”, a subliniat ministrul educației, potrivit edupedu.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings