CCIA BUZAU RASPLATESTE PERFORMANTA!

Topul Județean al Firmelor este sărbătoarea celor care prin muncă, pasiune și perseverență si-au respectat TOP 2angajamentele, si-au respectat angajatii, si-au respectat partenerii, si-au neglijat, uneori, pe cei dragi, dar si-au respectat respectul. Ceremonia de decernare a diplomelor si trofeelor Topului Firmelor Buzoiene este cel mai amplu, si mai important eveniment organizat de Camera de Comert Industrie şi Agricultură Buzau, mai ales ca anul acesta se aniverseaza cea de-a 20-a editie – jubiliara.

Topul firmelor din judeţul Buzău a devenit o competiţie tradiţională a operatorilor economici din judeţul nostru, un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ, Industrie şi TOP 1Agricultură Buzău şi deopotrivă în viaţa comunităţii locale de afaceri. Acesta constituie unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare la nivel naţional şi internaţional a firmelor buzoiene cu rezultate economice deosebite. Ca în fiecare an, la Topul Judetean al firmelor  sunt invitați reprezentanții celor mai importante companii din județ, personalităţi, oficialităţi, precum şi reprezentanţi ai unor importante instituţii din judeţ. Este un moment prielnic de a schimba idei, de a crea noi parteneriate și de a sonda noi oportunități de dezvoltare.

   Festivitatea de înmânare a diplomelor  va avea loc joi, 14 noiembrie 2013, orele 18:00 la restaurantul GRAND din Buzău, iar programul artistic este asigurat de Marcel Pavel şi Mădălina Manolache.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău va edita cu această ocazie un Catalog al firmelor clasate pe primele 10 locuri în TOP, care va fi distribuit gratuit pe plan local, naţional şi internaţional, realizându-se astfel şi o promovare a societăţilor comerciale buzoiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings