Cărți având autori femei continuă seria întâlnirilor pe nevăzute

În luna femeii, Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” continuă seria „întâlnirilor pe NeVe cu o carte”. După ce în luna februarie, considerată luna iubirii, am propus buzoienilor  un „blind date” (întâlnire pe nevăzute) cu o carte de dragoste, în luna martie, îi provăcăm la o nouă întâlnire pe nevăzute, de data aceasta cărțile propuse având autori femei.

„Provocarea întâlnirilor pe nevăzute cu o carte a fost primită de către cititorii noștri cu entuziasm. Inițial, bibliotecarii Secției de Împrumut pentru Adulți au pregătit 10 pachete surpriză, fiind nevoie să crească apoi numărul. Peste două săptămâni așteptăm feed-back-ul pentru cărțile împrumutate. Vom continua seria întâlnirilor pe NeVe, tema lunii martie fiind Romane Scrise de Femei”, declară Angela Stan, șef Serviciu Relații cu Publicul la Biblioteca Județeană „V. Voiculescu”.

Prin aceste proiecte Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” vrea să îi facă pe cei ce îi calcă pragul să citească și altceva decât preferă de obicei. Astfel, buzoienii vor primi câte un pachet în care se află o carte semnată de o femeie. Titlul cărții îl vor descoperi abia după ce vor deschide pachetul. Dacă, din păcate, cartea aflată în pachet au citit-o deja, utilizatorii vor primi un alt pachet.

Proiectul dedicat întâlnirii pe nevăzute cu o carte scrisă de o femeie se va derula pe tot parcursul lunii martie. Vă așteptăm la sediul central al Bibliotecii Județene, în Galleria Mall!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings