CAFENGIU, DUPA GRATII

– A furat 127 de milioane din automate de cafea

  -Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale

  În ziua de 11 martie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău au prezentat Parchetului deautomate cafea pe lângă Judecătoria Buzău un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Bălăceanu, ce fusese reţinut pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea arestării preventive.

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, fusese prins în seara precedentă de un echipaj din cadrul Postului de poliţie Transporturi Buzău în sala de aşteptare a Staţiei C.F.R. Buzău.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul este principalul suspect în cazul a 15 furturi comise în perioada 1 – 8 martie a.c. din automate de cafea amplasate pe raza municipiului Buzău.

Asupra suspectului a fost găsită o geantă în care se aflau un levier şi o şurubelniţă, folosite la forţarea uşilor automatelor de cafea şi spargerea casetelor colectoare de bani.

Prejudiciul total al furturilor comise a fost estimat la suma de 12700 de lei.

Procurorul de caz şi-a însuşit propunerea formulată şi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspect, iar ulterior Judecătoria Buzău a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Privacy Policy Settings