BUZAUL, MAI BOGAT CU DOUA RESTAURANTE

Restaurantul este locul public care imbina activitatea de productie cu cea de servire, punand la dispozitia clientului o gama restaurant crangdiversificata de preparate culinare, produse de cofetarie-patiserie, bauturi si unele produse pentru fumatori. In contextul de activitati ale industriei de servicii se integreaza si societatile comerciale care presteaza servicii de restaurant si bar, caracterizate printr-o mare diversitate de profile si grade de specializare. La acest capitol, Romania se situeaza intre Portugalia si Finlanda in privinta numarului de persoane angajate in hoteluri si restaurante in anul 2007. In analiza facuta, Portugalia detine cel mai mare numar de persoane angajate in hoteluri si restaurante, iar Finlanda detine cel mai mic numar de angajati in aceasta grupa de servicii.

In ceea ce priveste activitatea de restaurante, Buzaul nu sta deloc rau. Pe langa localuri consecrate precum Pietroasa, Dealul Zorilor, Milenium. Mariage, Crasmarita din Buzau, Taverna Buzoiana, Pik-Nik  ori Antique si-au facut loc restaurantele NOVA si Buzau. In curand, gama de restaurante buzoiene se va imbogati cu inca doua localuri noi.

Restaurantul din Parcul Crang se afla in reamenajare sub bagheta unei tinere buzoience, fiica unui cunoscut om de afaceri din domeniul transporturilor. Cladirea din Crang a fost inchiriata pe o perioada destul de lunga, iar noul manager intentioneaza ca localul sa fie unul de referinta pentru buzoieni.

galleria mall Un alt restaurant urmeaza sa fie amenajat in Galleria Mall. Restaurantul va avea specific italienesc, iar de partea de organizare se va ocupa Aida Parascan, marea câştigătoare a„MasterChef“ 2013 . Aida Parascan a mai fost invitata in calitate de „MasterChef“ si la Restaurantul Antique, iar de cel din mall se va ocupa inclusiv in ziua inaugurarii. Apoi…. Vom vedea.
Aida Parascan , prima femeie care a castiga concursul„MasterChef“  este mamă a trei copii, are 32 de ani si a muncit în Italia pentru a-şi întreţine familia. Admirată de unii colegi şi criticată de alţii, Aida Parascan a recunoscut că a avut o viaţă dificilă şi că trofeul „MasterChef“ reprezintă încununarea eforturilor personale.
Născuta pe 30 iulie 1981, Aida Parascan a fost crescută de bunică până în adolescenţă. Pe la 14-15 ani a început să gătească pentru aidafraţii mai mici de care trebuia să aibă grijă atunci când părinţii nu erau acasă. Deoarece nu avea timp să muncească pentru a-şi întreţine familia, ea a renunţat la studii, însă a făcut acest pas pentru că familia a fost cea mai importantă. „Am muncit toată viaţa. Nu am terminat liceul pentru că provin dintr-o familie modestă şi părinţii nu aveau bani să plătească chiria“, a recunoscut Aida Parascan.

Privacy Policy Settings