BOSCODEALA, “PRECEDENT” PENTRU JUMATATE DIN TARA!

Curtea de Apel Braşov nu a luat, la termenul de luni, 15 februarie,nicio decizie în privinţa primarului Constantin Boşcodeală. Astfel completul de judecată a amînat pronunţarea în “Dosarul Gloria” pentru data de 1 martie, la ora 15.

In jurul acestui dosar s-au facut tot felul de presupuneri, de doi ani se tot vorbeste, s-a scris material cat pentru o trilogie…iar sentinta este asteptata cu interes de toata suflarea politica si administrativa din jumatate de tara. Mai mult, vizavi de amanarea sentintei, s-au facut speculatii, s-au avansat o serie de ani afisati pe o scara de la zero la opt. Numai ca, pentru completul de judecata din Brasov, aplicarea unei sentinte este extrem de dificil de realizat. Sentinta pentru Boscodeala va fi incadrata la capitolul “precedent”, ceea ce inseamna ca infuenteaza soarta la aproape jumatate dintre primarii din tara asta.

Iata o lista scurta cu primari  aflati intr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Constantin Boscodeala:

Gheorghe Ciuhandu- fost primar Timisoara

Nicolae Robu-Timisoara

Iulian Badescu-Ploiesti

Dorin Florea -Targu-Mures

Alexandru Stoica –Slobozia

Decebal Bacinschi, Focsani

Marius Stan-Galati

Gheorghe Stefan-Piatra Neamt

Gheorghe Nechita Iasi

Darius Valcov-Slatina

Romeo Stavarache-Bacau

Constantin Hogea-Tulcea

Mihai Stepanescu-Resita

Mihai Chereches-Baia Mare

Si lista ar putea continua….

Asadar, decizia luata de completul de la Brasov in cazul Boscodeala ii va afecta direct pe toti cu dosare asemanatoare. Asta este explicatia pentru care se intarzie decizia judecatoarelor  in “Dosarul Gloria”.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings