Atentie, se fura autoutilitare!

În noaptea de 10 spre 11 decembrie a.c., în jurul orei 23.30, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiuluiutilitara Buzău a fost direcţionată către zona Pieţei Crâng, de unde se semnalase că doi necunoscuţi au pătruns în autovehiculul unui buzoian.

Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi au reuşit să-i prindă la scurt pe cei doi suspecţi, în vârstă de 26 şi 23 de ani, ambii din Tecuci, judeţul Galaţi, cunoscuţi cu antecedente penale.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara de 10 decembrie a.c., ce doi au sustras o autoutilitară ce era parcată în faţa unui bloc de pe strada Unirii. Autovehiculul a fost condus de tânărul în vârstă de 26 de ani, care nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După aproximativ 150 de metri, acesta a lovit cu bara de protecţie un pilon metalic şi a abandonat autoutilitara.

De asemenea, în aceeaşi seară, cei doi au încercat să sustragă alte patru autoutilitare.

În momentul în care a fost depistat de poliţişti, suspectul în vârstă de 26 de ani avea o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să se supună recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cazul celuilalt tânăr, etilotestul a indicat o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii împotriva celor doi suspecţi şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings