ANI MAI FACE O VICTIMA: PRIMARUL MITROIU GASIT INCOMPATIBIL

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul  lui Dumitru Mitroiu, primarul comunei Cislau, ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003. In fapt , conform ANI, primarul Mitroiu se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 31 mai 2011, întrucât deține, simultan cu funcția de primar, și calitatea de  reprezentant al Comunei Cislău în Adunarea Generală a Asociaților în cadrul S.C. SALUB ECO CIS S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003.
Primarul a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază. El a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
Dumitru Mitroiu a fost decăzut din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani.
SC SALUB ECO CIS SRL este o societate comerciala care se ocupa de colectarea deseurilor menajere din comuna Cislau si are ca tutore Primaria din localitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings