Andi Cristea despre AI și responsabilitate etică la un eveniment Google

„În călătoria spre viitor, inteligența artificială este o prezență frecventă iar inovația vine la pachet cu provocări complexe”.  Este declarația deputatului Andi Cristea făcută în urma unui eveniment informal organizat de Google cu privire la provocările pe care le aduce cu sine inteligența artificială.

Buzoianul a participat la acest eveniment împreună cu Addie Cooke, expert internațional din domeniul inteligenței artificiale din cadrul Google și cu alți lideri de opinie, antreprenori, membri ai comunității academice și influenceri.

Deputatul a subliniat că generația actuală este modelată de platforme digitale, în timp ce generația sa a fost modelată de educația organizată instituțional prin școală.

„Generația prezentă este modelată de platforme digitale, generația mea a fost modelată de educația organizată instituțional – instituția școlii.

În călătoria spre viitor, inteligența artificială este o prezență frecventă iar inovația vine la pachet cu provocări complexe.

Am avut plăcerea să particip la un eveniment informal organizat de Google pe tema Inteligenței Artificiale. Alături de Addie Cooke, expert internațional din domeniul inteligenței artificiale din cadrul Google, și împreună cu lideri de opinie, antreprenori, membri ai comunității academice și media influenceri, am discutat despre AI și cum putem stimula inovația și progresul tehnologic într-un mod responsabil.

Ca raportor al Consiliului Europei pentru Metaverse, am apreciat că evenimentul a subliniat importanța responsabilității în gestionarea tehnologiilor emergente într-un mod etic și responsabil”, a scris deputatul social-democrat pe pagina sa de Facebook.

Andi Cristea a venit și cu o veste bună pentru buzoieni. Elisabeta Moraru, Country Director Google România, și-a manifestat intenția de a organiza un eveniment despre siguranța pe internet la Buzău. ”În poză, împreună cu Elisabeta Moraru, Country Director Google România, cu care ne vom întâlni curând și la Buzău”, a mai scris Andi Cristea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings