SERGIU, VEDETA DE LA “HENRI COANDA”

De la Liceul Tehnologic  ,,Henri Coandă’’ Buzău la naționala de juniori U18 a României

  • Sergiu Pârvulescu a devenit un model pentru colegii lui pasionați de ,,sportul rege’’

Pasiunea pentru fotbal, disciplina, perseverența și nenumăratele ore de antrenament au devenit unitate etalon pentru elevii clasei de fotbal de la Liceul Tehnologic   ,,Henri Coandă’’ din Buzău. Ultima dovadă în acest sens este elevul Sergiu Pârvulescu de la clasa a XI-a C, care a îmbinat talentul cu munca și a fost răsplătit prin numeroasele convocări la Naționala de Fotbal U 18 a României.

Planurile pe care le are pentru viitorul apropiat impun multe ore de antrenament dar acest lucru nu este un impediment pentru elevul de la  ,,Henri Coandă’’. Are țeluri înalte și vrea să fie un model pentru toți iubitorii acestui sport de echipă. Și nu se referă doar la băieți. Sunt luate în calcul și fetele pentru că în componența clasei de fotbal de la liceul buzoian și adolescentele pasionate de fotbal pot deveni eleve aici.

Sergiu Pârvulescu nu este singurul elev care a cochetat cu loturile nationale de junior. De când a fost înființată – în 2013 și până în prezent au existat și alți elevi care s-au bucurat de recunoaștere la nivel național și international. Nedelcu Ștefan, Eric Duman sau Răzvan Popescu sunt doar câțiva dintre ei. Ultimii doi s-au făcuti remarcați în repetate rânduri, dar în jocurile de futsal. Mai mic decât ei, dar la fel de ambițios este și Dragoș Nicholas Lazar, elev în clasa a IX-a B, tot la Liceul Tehnologic  ,,Henri Conadă’’, care la numai 16 ani a debutat la seniori pentru echipa fanion a orasului,SCM Gloria Buzău în Liga 2.

Tot la capitolul fotbal de performanță îi mai putem enumera și pe elevii Baboi Ionuț, Șerban Rareș, Calu Mădălin, Mihai Ionuț Daniel, Andrei Cristian Marian, Bardaș Cătălin și Trăistar Sebastian, care după terminarea studiilor au continuat să evolueze la nivel de seniori în Liga 2 și 3 din România. Mai mult, echipa de futsal a școlii a reușit o performanță deosebită în anul 2017, când a devenit vicecampioană națională. Elevii de la Liceui Tehnologic  ,,Henri Coandă’’ se afla sub îndrumarea unui colectiv tehnic format din profesori-antrenori cu mare experiență în activitatea juvenila, în speță Cristian Lupu,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings