5.000 de salcâmi, plantati la Berca pentru a opri alunecările de teren

Organizatia PNL Buzău a plantat, sâmbătă, aproximativ 5.000 de salcâmi, în Berca, pe un versant care începuse deja să alunece, berca 1riscând să afecteze biserica de la poale.

 

”Mă bucur să văd că atâţia oameni au răspuns apelului organizaţiei PNL Buzău de a veni şi de a planta peste 5.000 de puieţi în această zonă, în care se poate observa deja că terenul a început să alunece, riscând să afecteze biserica Sfinţii Ierarhi şi Mucenic Teodosie din Lunca Răteşti. Am susţinut dintotdeauna că atunci când observi o problemă, trebuie să te implici chiar tu şi să încerci să o rezolvi. Cred că este important să dăm un semnal în acest sens şi să facem un lucru concret, să plantăm”, a declarat Marian Cristinel Bîgiu, vicepresedintele organizatiei.

 

La actiunea PNL au participat aproximativ 400 de persoane, de toate vârstele, din tot judetul, care au înteles că solidaritatea este foarte importantă în astfel de situatii si că numai lucrând împreună pot fi solutionate diverse probleme cu care se confruntă comunitătile locale.

 

”Noi ne-am propus ca astfel de acţiuni să devină un obicei anual şi să reuşim să implicăm, alături de noi, cât mai mulţi oameni care vor să facă o schimbare în comunităţile lor. Vreau să îi mulţumesc domnului primar Marcu pentru sprijinul acordat, oamenilor din localitate care au venit alături de noi şi celor din judeţ şi municipiu, care au dat dovadă de solidaritate”, a mai spus Cristi Bîgiu.

 

La actiune au mai participat senatorul Doina Tudor, deputatii Erland Cocei si Titi Holban, secretarii de stat Ionut Iuga si Gelu Puiu, directori de institutii deconcentrate, profesori, elevi, pensionari, reprezentanti ai presei.

berca 2

 

 

”Vă invit şi vă aştept şi pe dumneavoastră să participaţi la acţiunile viitoare pe care le avem în plan. Ştiţi cum se spune, că în viaţă un om trebuie să facă o casă, să întemeieze o familie şi să planteze un pom. Şi apropo de familie, faptul că oamenii şi-au adus astăzi prietenii şi membrii familiei demonstrează, încă o dată, că la Buzău PNL este o echipă mare şi unită”, a mai spus Cristi Bîgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings