175 de ani de la prima atestare documentara a invatamantului din comuna Gura Teghii

Sambata, locuitorii comunei Gura Teghii au sarbatorit 175 de ani de la prima atestare documentara a invatamantului din aceasta gura teghii 2zona a judetului Buzau.

Cu ocazia evenimentului, autoritatile locale coordonate de primarul comunei, prof. Gheorghe Bacneanu, au organizat, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, o ceremonie speciala, in cadrul careia au fost evocate momentele cele mai importante din evolutia invatamantului din Gura Teghii. De asemenea, cadrele didactice care au ocupat, dupa 1990, functia de director al Scolii Generale din comuna si profesorii, educatorii si invatatorii cu activitate didactica indelungata au primit diplome de excelenta din partea Cameri Deputatilor, semnate de catre presedintele acestei institutii, Valeriu Zgonea, si de catre deputatul PSD Adrian Mocanu.

Parlamentarul buzoian ales in Colegiul II – Camera Deputatilor a inmanat personal diplomele de excelenta si a felicitat cadrele gura teghii 3didactice din Gura Teghii pentru eforturile substantiale prin care au reusit sa ofere o buna educatie atator generatii de elevi din aceasta zona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings