Ziua Centrelor Europe Direct

                                                                                                    Ziua Centrelor Europe Direct

 

 La data de 5 octombrie întreg mapamondul sărbătorește Ziua Mondială a Educației, o ocazie potrivită pentru a conștientiza rolul pe care educația îl are în formarea tinerilor și în dezvoltarea societății, în general.

Cu acest prilej, Rețeaua Națională a Centrelor de Informare Europe Direct a hotărât să marcheze această zi printr-un eveniment sau o serie de evenimente dedicate, sub genericul Ziua Centrelor Europe Direct.

Ziua Centrelor Europe Direct este un eveniment comun al întregii Rețele Europe Direct România, asigurându-se astfel creșterea coeziunii și a coerenței interne, precum și susținerea elementului de common narrative.

Astfel, de Ziua Mondială a Educației, dar și pe parcursul întregii săptămâni, fiecare Centrul Europe Direct din țară se va implica în organizarea unor evenimente care se vor desfășura simultan în fiecare dintre cele 31 de comunități vizate de cele 31 de centre de informare, acoperind astfel nevoia de informare a comunității locale, cât și conectarea la realitatea acesteia.

Prin urmare, vă invităm să răsfoiți Story Map-ul care vă va introduce în universul evenimentelor organizate de Centrele de Informare Europe Direct din România și să participați în cadrul acestor activități:

https://uploads.knightlab.com/storymapjs/3b4c19a60faf6a7c3fa5f7755c3cbcdc/ziua-centrelor-europe-direct/index.html

 

Centrele Europe Direct reprezintă un punct de contact local pentru toate instituțiile UE și cooperează cu alți parteneri de informare activi. Ele completează și susţin activitatea Reprezentanțelor Comisiei Europene și a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local și regional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings