Vlad Pufu, din nou președinte la municipiu

Senatorul revine în toate funcțiile politice din PNL Buzău

După o lună de la momentul la care a decis să se retragă din funcțiile de conducere deținute în PNL Buzău, senatorul Vlad Mircea Pufu revine în echipa de conducere a formațiunii politice. Parlamentarul buzoian a fost numit interimar în funcțiile de prim-vicepreședinte al filialei PNL Buzău și președinte al Organizației Municipale a PNL Buzău, funcții din care demisionase la finele anului trecut, după ce fostul președinte al organizației își prezentase demisia de la vârful partidului.

Acum, noua conducere a filialei a decis numirea senatorului Pufu în funcțiile deținute anterior.

”Începând cu data de 11.01.2024, domnul senator Vlad Mircea Pufu revine în funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Județene PNL Buzău, precum și în funcția de președinte al Organizației Municipale Buzău. Parlamentarul PNL va ocupa interimar funcțiile deținute anterior demisiei sale”, se arată într-o informare de presă, semnată de președintele interimar al filialei, Adrian Mocanu.

Senatorul Vlad Mircea Pufu a renunțat la cele două funcții de conducere în decembrie 2023, imediat după ce președintele PNL Buzău de la acel moment, Gabriel Avrămescu, și-a dat demisia din funcție. Încă din acel moment, senatorul Vlad Mircea Pufu menționa că se pune la dispoziția partidului și sublinia că este gata să lupte alături de noua conducere pentru binele partidului.

” Conducerea PNL a decis să aducă un alt președinte al organizației județene și era normal, cum am început un proiect în urmă cu 3 ani și am făcut parte dintr-o echipă, să îmi închei și eu mandatul aici. Deocamdată, sunt demisionar din toate funcțiile politice pe care le-am deținut, prim-vicepreședinte al PNL Buzău și președinte al Organizației Municipale PNL Buzău. Acțiunea pe care am luat-o la cunoștință face parte dintr-un proces mai amplu, de unire a tuturor fracțiilor care mai erau pe dreapta politică. La Buzău era una dintre cele mai bune filiale din țară ale PMP, și atunci logica electorală așa s-a concretizat, uniunea sub un singur proiect, PNL cu o conducere nouă. Mă pun la dispoziţia partidului, a filialei Buzău şi, în măsura în care noua conducere consideră că mai are nevoie de serviciile mele, de expertiza mea şi eu voi aprecia că toţi putem face parte dintr-un nou proiect, cu siguranţă voi construi în continuare în PNL Buzău”, a declarat, în decembrie 2023, senatorul Vlad Mircea Pufu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings