VIOREL, REZERVA IN ECHIPA PRIMARIEI ?

„VULPITELE” SI „BOSCHETARII” SUNT CU OCHII PE EL

Titi Petre

Este batut in piroane. In baza protocolului semnat de PSD si ALDE si mai ales dupa fuga la PMP a deputatului Adrian Mocanu, in cateva zile muncipiul Buzau va avea si al doilea viceprimar. Nominalizat, nimeni altul decat Viorel Ion, fost fotbalist si antrenor care, in decursul anilor, a reusit sa-si faca mai multi „prieteni”, iar retragerea din activitate sa facut pe usa din dos. S-a scris foarte mult la adresa lui „Vioara” si, in cele ce urmeaza, pentru a nu pune sare pe rana, voi reda numai cateva pasaje publicate la vremea respectiva. Probabil ca voi reveni si cu anchetele scrise de mine… pe timpul a 30 de ani de presa, mai ales ca il cunosc de cand juca fotbal la „Autobuzul” Buzau si era rasplatit cu un pachet de biscuiti si o sticla cu apa minerala. Deocamdata atat…

„Toma sa-mi aduca termopanele”…

Libertatea, 3 martie 2010, 13:58 :Viorel Ion agită apele la Gloria Buzău
Membru fondator şi fost acţionar al Gloriei Buzău, Constantin Toma s-a arătat extrem de deranjat de criticile pe care fostul antrenor-jucător Viorel Ion le-a adus în ultima vreme celor din conducerea actuală a grupării din Crâng.
“Părerea mea este că Viorel Ion ar trebui să stea cuminte, nu să facă un joc murdar, fiindcă devine penibil. El nu a adus niciodată bani la club, ci doar a consumat. Îşi atribuie numai merite la Gloria Buzău, iar nenorocirile le aruncă în spatele altora. Dacă tot se laudă că este aşa bun, atunci de ce nu îl ia nicio echipă din România ca antrenor sau manager? Să nu uite niciodată că Gloria i-a dat să mănânce!  Vreau să precizez că, fără Tulpan şi Pană, această echipă nu ar fi existat. Evident că şi Primăria a jucat un rol important. Cei doi nu sunt nişte hoţi, cum vor să sugereze unii. Viorel Ion să vină cu un proiect şi un milion de euro şi atunci jos pălăria, îmi cer scuze”, a declarat Constantin Toma pentru www.liga2.ro. Referitor la cele declarate de fostul acţionar al Gloriei Buzău, Constantin Toma, replica lui Viorel Ion a fost următoarea: “Domnul Toma face parte din gaşca aceea care m-a denigrat după barajul cu Poli Timişoara din vara lui 2003. Îl respect, pentru că a băgat bani la Gloria când nu erau. Numai că i-a dat în mâna lui Tulpan şi Pană. Dacă tot se dă aşa corect, să îmi aducă termopanele pe care mi le-a promis pentru o casă. Toma s-a folosit de fotbal să îşi facă reclamă” susţine Viorel Ion pentru www.liga2.ro.

„BOSCHETARII”

GSP.ro, Luni, 07 Martie 2016, 00:00

Ion Viorel a explodat după victoria cu Oțelul, 2-0: “Am dat afară şase boschetari nenorociţi!” …tehnicianul s-a referit și la anchetele Federației legate de mafia pariurilor, într-o intervenție la Sport Total FM: “Poate că am greşit că am tăcut în ultima perioadă. Federaţia ne-a spus că jucăm la pariuri sportive și că de asta nu părăsim Gloria Buzau. Păi, Pălimaru are de luat 500 de milioane de lei vechi de la club, Marcu, 400, am o lista întreagă cu mari datorii către jucători. În vară, noi am dat afară şase boschetari nenorociţi, cu probleme, care au avut conturi la pariuri, iar FRF-ul se foloseşte de ei pentru a lupta împotriva noastră! Sunt declaraţiile celor şase împotriva declaraţiilor celor care joacă în continuare pentru club. Sunt intrat într-o horă, dar nu pot să plec pentru că am de luat de la club peste 100.000 de euro!”.

„AGRICULTORII”

Prosport.ro, 10.nov.2016, ora 12.14

 La opt ani distanță, Bunică face parte din „echipa de lucru” a lui Viorel Ion și, potrivit spuselor antrenorului, este omul care „ghidează” semănătoarea în noul proiect imaginat de primul antrenor român acuzat că face parte dintr-o mafie internațională care se ocupă cu trucarea de meciuri: „Am rămas fără mașină, nu am nimic, călătoresc cu taxiul. Dau câte 5 lei. Asta e. Împreună cu prietenul meu bulgar, care m-a ajutat să bag bani la echipă, ne-am apucat de agricultură, ca să trăim! Am luat și câțiva jucători cu mine. Eu lucrez pe combină, unul e pe tractor, Romeo Bunică e pe semănătoare, că nu ne e frică de muncă”, a mai spus Ion Viorel.

 Interesant de vazut care sunt sarcinile de serviciu ce vor sta in atentia noului viceprimar. Asta mai putin conteaza, important este ca Viorel si-a indeplinit jumatate din visul de a ajunge primar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings