VANT DIN PUPA PENTRU PUFU

 

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care deține Focus TV, Focus Fm, Șansa buzoiană și SansaNews, va deschide lista candidaților PNL Buzău pentru Senatul României. Candidatura sa a fost aprobata în Biroul Permanent Județean al PNL și validate de Biroul Politic Național.

Vlad Pufu se alătură, astfel, echipei politice pe care Gabriel Avrămescu, noul președinte interimar al liberalilor din județ, o construiește la Buzău și cu care va aborda alegerile din 6 decembrie

”Am decis să mă implic pentru că Gabriel Avrămescu, noul președinte al PNL Buzău, deși tânăr, un om cu o bogată experiență în administrație, m-a convins că e momentul unui suflu nou în politica buzoiană! Am încredere că, împreună, vom construi o echipă puternică. Cu siguranță, noua echipa PNL Buzău va începe o poveste frumoasă!”, a declarat Vlad Pufu.

Pentru cei mai multi dintre buzoieni, vestea ca Vlad Pufu a intrat in politica mare a picat precum o grenada. Pentru cei care-l cunosc bine, intrarea in politica era doar o chestiune de timp pentru ca de mult era cu dreptul pe blocstart. A asteptat doar momentul…Si cum conjunctura politica ii este, de la zi la zi, tot mai favorabila prin miscarile extrem de neispirate ale contracandidatilor, putem spune de pe acum ca Vlad Pufu va fi coleg la Senat cu Lucian Romascanu, alt buzoian trecut prin filtru nemilos al presei.

Cu privire la afacerile din presă, Vlad Pufu a venit cu lamuriri:

„Rămân doar acționar, iar de restul se vor ocupa managerii. Nu cred că intrarea în politică va afecta politica editorială. Medika TV este un post cu tematică medicală”, a punctat el.

Pufu deține postul Medika TV și este fondatorul Şansa Buzoiană, Focus FM şi Focus TV. A lucrat la Evenimentul zilei, ca şef al departamentului anchete economice, în perioada 1992-1994, este membru fondator la cotidianul Ziua şi a condus departamentul economic al Tele 7 abc. Pufu a absolvit ASE-ul, în 1997 şi Facultatea de Relaţii Internaţionale a SNSPA, în 2004.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings