UN SUCEVEAN CONDUCE APM BUZAU

Decizia cu numărul 105/27 februarie 2018, spune că Vasile Oșean, director al APM Suceava, este detașat începând cu 1 martie 2018 la Agenția pentru Protecția Mediului Buzău, pe funcția publică vacantă de director executiv, pentru o perioadă de 6 luni. Cu domiciliul în Fălticeni, Oșean își va păstra în perioada cât va fi plecat drepturile salariale.

Pana la aceasta data, la Buzau, Mirela Marin a ocupat functia de director executiv interimar Marin Mirela. Pana atunci, functia fusese detinuta de Ionut Apostu, actualmente unul dintre viceprimarii municipiului Buzau.

De la data numirii, noul director a fost in concediu, iar luni dimineata a facut prezenta la APM Buzau.

Vasile Oşean a fost numit prin concurs în funcţia de  director APM Suceava încă din anul 2005, fiind susţinut la acea vreme de Partidul Naţional Liberal. In primăvara anului 2009, după alegerile din anul precedent, el a fost demis din funcţie. A demarat o acţiune în instanţă împotriva măsurii de demitere, iar instanţele la care s-a adresat, în fond şi în recurs, i-au dat dreptate, astfel încât în luna august a anului 2011 a trebuit să fie reinstalat în funcţie cu plata retroactivă a drepturilor salariale cuvenite dacă şi-ar fi păstrat statutul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings