UN AGENT ECONOMIC NU ESTE LASAT SA PRODUCA SPIRT!

 

PE SURSE  Un timp pe rafturile goale, din marile magazine, în locul alcoolului sanitar exista  mesajul: “Stimaţi clienţi, ne cerem scuze pentru indisponibilitatea acestui produs. Depunem toate eforturile pentru a remedia cât mai curând situaţia”. Apoi, banalul alcool sanitar a aparut si este vândut la preț cel putin triplu.

Astfel, de la prețul de 3 lei, spirtul este vândut in magazine și la prețul de  aproape 20 de lei penru o cantitate de 500 de ml.

Inainte de disparitia celui mai la indemana dezinfectant, o firma din Buzau a vrut sa produca acool sanitar la preturi rezonabile, nici pe jumate la ceea ce este acum pe piata. S-a luptat cat se poate de mult, insa reprezentantii statului roman, fara nicio justificare, au refuzat categoric sa autorizeze firma pentru producerea spirtului. Motiv pentru care, producatorul buzoian a dat statul in judecata.

Intrebarea este ce interese sunt la mijloc pentru a nu lasa un agent economic sa produca alcool sanitar in perioada de ascensiune a coronavirusului ? Poate sa raspunda cineva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings