TREI PREFECTI O INVESTIRA…

Vineri, 23 octombrie 2020, la sediul Instituției Prefectului, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de subprefect al județului Buzău a doamnei Adina Claudia Moiseanu. Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în prezența  secretarului de stat în cadrul MAI, Gheorghe Sorescu.

Gheorghe Sorescu, fost prefect, fost finantist sef si fost consilier judetean la Botosani, a fost numit pe functia de secretar de stat, cu sarcina expresa de sef cu prefectii, in ziua de 31 decembrie 2019.

Dupa cum se poate vedea din foto, la ceremonia de investire a participat si Gabriel Avramescu, liderul interimar al PNL Buzau, fost prefect de Galati, dar si actualul prefect de Buzau Leonard Dimian. Practic, ceremonia de investire vineri a fost facuta cu trei prefecti…

Scurt CV al doamnei subprefect Adina Claudia Moiseanu:

  • Născută pe 27.04.1976, în Buzău
  • Căsătorită, are un copil, iar sotul lucreaza intr-o institutie din cadrul MAI
  • Licențiată în științe juridice la Academia Al. I. Cuza din București
  • Foarte buna profesionista
  • În anul 2001 și-a început cariera juridică în cadrul AJOFM Buzău, iar în 2006 și-a început activitatea de jurist în cadrul ANAF Buzău. În anul 2009 a fost promovată pe funcția de șef al Serviciului Juridic din cadrul ANAF Buzău, finantist sef fiind la acea vreme Liviu Ilie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings