TREI AUTO, TREI MORTI, TREI RANITI….LA MIEZUL NOPTII

Proape de miezul noptii de miercuri spre joi, la iesirea din Buzau spre Ploiesti, in zona de intersectie cu centura de nord a orasului, traficul a fost blocat pentru mai mult timp din cauza producerii unui eveniment rutier cu consecinte deosebite.
Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către București de către un șofer bucureștean, în vârstă de 62 de ani, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 49 de ani, din Buzău.

În timpul impactului, mașina buzoianului a fost lovită de un camion ce se deplasa în spatele acesteia, condus de un șofer în vârstă de 52 de ani, din Ilfov.

Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasagere din autovehiculul condus de șoferul bucureștean, trei femei cu vârste cuprinse între 53 și 58 de ani, din Gorj, București și Buzău.

De asemenea, în evenimentul rutier au fost rănite alte 3 persoane: șoferul din București, respectiv doi pasageri din mașina buzoianului, o femeie în vârstă de 46 de ani și un minor în vârstă de 15 ani, ambii din Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings