TOTI POLITISTI BUZOIENI SUNT LA DATORIE

550 de poliţişti acţionează suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică în judeţul politisti drumuri blocateBuzău, în contextul noii avertizări meteorologice / Poliţiştii buzoieni recomandă cetăţenilor să nu părăsească localităţile în care se află. 

Având în vedere avertizarea COD ROŞU emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru intervalul orar 15.00 – 22.00 şi pentru judeţul Buzău, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a dispus suplimentarea efectivelor în teren, în vederea gestionării situaţiilor de urgenţă.

Pe raza judeţului Buzău acţionează în prezent, suplimentar dispozitivului curent, 550 de poliţişti cu 145 de autospeciale în scopul prevenirii evenimentelor generate de căderile abundente de zăpadă şi intensificările vântului.

Poliţiştii desfăşoară misiuni de supraveghere şi dirijare a traficului, de restricţionare a circulaţiei în funcţie de situaţie şi adresează recomandări conducătorilor de autovehicule.

De asemenea, poliţiştii intervin pentru salvarea celor aflaţi în dificultate.

Alţi 150 de poliţişti sunt pregătiţi să intervină în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice şi pentru gestionarea eventualelor situaţii de criză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings