Stiti cine va fi sef la Patrimoniu ?

Ieri, la ora trei fara un sfert, la afisierul din Palatul Comunal, a fost prezentat rezultatul selectiei pentru concursul organizat in vederea ocuparii unei functii de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. In speta, este vorba despre postul de Sef Serviciu  Evidenta, Administrare, Patrimoniu si Licitatii.  A fost selectat un singur dosar, probabil singurul inscris la concurs si singurul admis, dosar care apartine candidatului 43580.  In ultima zi a lunii candidatul 43580 va sustine proba scrisa.

Anul trecut, acelasi post a fost scos la concurs, a fost adjudecat, cu nume si prenume, iar dupa numai trei luni de actvitate, castigatorul concursului a renuntat la post si a trecut la un alt serviciu aflat tot din subordinea primarului.

Cine este persoana care poarta numarul 43580 ? Vom afla la sfarsitul concursului, dar numai daca este admis.

Va reamintim ca, la sfarsitul lunii trecute, numarul 23387 a castigat concursul pentru postul de director executiv la Directia Economica din subordinea primarului. Pe toata perioada organizarii concursului, de la depunerea dosarului, proba scrisa, proba de interviu, afisarea rezultatelor, s-a stiut numai de numarul 23387. Abia intr-un tarziu, in locul numarului 23387 a fost deconspirat si purtatorul numarului in persoana economistului Cristian Ceausel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings