SINGUR ACASA, VARIANTA DE CILIBIA

La miezul noptii de vineri spre sambata, locuitorii din Cilibia erau alertati de flacarile care cuprinsesera locuinta unui localnic de 52 de  INCENDIUani.  Incendiul a fost localizat şi stins de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău, din primele verificări rezultând faptul ca focul a fost provocat.

Continuand cercetările  la faţa locului, poliţiştii au găsit, într-o anexă ce nu fusese cuprinsă de flăcări, cadavrul proprietarului imobilului. Era atarnat cu o funie de grinda bucatariei de vara. Părul spanzuratului şi  partea din spate a puloverului cu care acesta era îmbrăcat, prezentau urme de ardere.

La examinarea sumară, nu au fost constatate urme de violenţă, cadavrul fiind transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Buzău, în vederea efectuării necropsiei.

Din declaratiile sotiei a rezultat că, dupa ce se imbata, bărbatul era catranit pe consoarta si tot ameninta că va da foc la casă. Cand a izbucnit incendiul, barbatul era singur acasa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings